LA ZAPADA

Romanian forum - Ai noshtrii ca brazii.

Moderators: Vlad, webmaster

LA ZAPADA

Postby Vlad » Tue Jan 22, 2008 6:37 am

HAZ DE NECAZ

DAN COJOCARU

LA ZĂPADĂ

Iarnă grea ca anul acesta, n-am mai avut de mult. ÃŽn sensul că a picat din cer atâta zăpadă încât a dat totul peste cap. Primăriile, firesc, au fost luate pe nepregătite, aşa că, cu chiu cu vai, abia dacă au făcut pârtie pentru maşinile mari sau mici care s-au hazardat pe străzile mai importante. ÃŽn jurul blocurilor, pe străduţele mai puţin circulate nămeţii stau şi acum, de parcă am fi în Groenlanda. Administratorul blocului nostru, Viorel, fost miliţian, cu mână forte şi cu o necruţătoare atitudine faţă de locatari, a început să bată din uşă în uşă chemând pe toţi cei valizi, adică pe bărbaţi, la datul zăpezii. Dar ce nu ştia el, e faptul că acum nimănui nu-i mai pasă de aşa zisa muncă voluntară. Mai ales nevestele care au sărit în apărarea soţilor lor. „De ce să te duci tu, dragă, că doar nu eşti servitorul nimănui!â€
User avatar
Vlad
Site Admin
 
Posts: 548
Joined: Mon Jan 23, 2006 5:44 pm
Location: Los Angeles

Postby Vladivostok » Tue Jan 29, 2008 4:56 am

La noi la Predeal inzapezirile nu reprezinta un impediment,toti de la patroni de vila la boschetari dam zapada folosind lopeti.Eu si familia mea avem de dat un drum de 70 m pana in DN73 si facem fata de fiecare data cu brio chiar daca stratul zapezii depaseste 50 cm.Din partea mea sa ninga cat mai mult ca deh noi traim din turism.
Sa mai vina zapada si pe la orase mari ca au cam uitat ce inseamna sa muncesti la lopata si in plus mai linistesc sufletele oamenilor si eventual mai dispare din aroganta.
Vladivostok
 
Posts: 11
Joined: Thu Jan 17, 2008 4:58 am
Location: Predeal/Romania


Return to All Romanian

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests

cron